26/7/1398 | Tehran 0:15
18/10/2019 | Astana 1:45




ایمیل خود را برای عضویت در خبرنامه وارد کنید :

  برای کوچک کردن متن کلیک کنید برای عادی کردن متن کلیک کنید برای بزرگ کردن متن کلیک کنید    
 تعداد بازديد ها : 247 

اعزام هیئت تجاری به آلماتی - قزاقستان

بازدید از بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی معدن و تجهیزات معدنی آسیای مرکزی

بیست و سومین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل و لجستیک قزاقستان

شانزدهمین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات سنگین قزاقستان

تاریخ ارسال : 4/6/1398 | Tehran 11:19
26/8/2019 | Astana 12:49 11:19
کد متن : 138


 

 

 بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی معدن و تجهیزات معدنی آسیای مرکزی

 

بیست و سومین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل و لجستیک قزاقستان

 

شانزدهمین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات سنگین قزاقستان

 

اتاق مشترک بازرگانی ایران و قزاقستان، فدراسیون صادرات انرژی و صنایع وابسته ایران و خانه معدن ایران در نظر دارند به منظور دستیابی به بازارهای نوین صادراتی و نیز تامین مواد اولیه مورد نیاز صنایع داخلی،هیئتی تجاری را جهت بازدید از نمایشگاه­های سه گانه فوق در قزاقستان و بهر­مندی از امکانات بالقوه موجود در این رویداد و نیز مشارکت در مذاکرات تجاری 

از تاریخ 25 شهریور الی 01 مهر ماه سال جاری به آلماتی - قزاقستان اعزام نمایند

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر و دانلود فرم ثبت نام اینجا کلیک کنید

 

 




» آنلاین : 1
» بازدید امروز: 1
» بازدید دیروز: 38
» بازدید این هفته: 279
» بازدید این ماه: 1445
» بازدید امسال: 14014
» کل بازدیدها: 167936


: آخرین به روز رسانی
8/7/1398 | Tehran 17:08
30/9/2019 | Astana 18:38 17:08


نظر شما در مورد مطالب این سایت چیست؟
عالی
خوب
متوسط
بد