27/8/1398 | Tehran 20:19
18/11/2019 | Astana 21:49




ایمیل خود را برای عضویت در خبرنامه وارد کنید :

  برای کوچک کردن متن کلیک کنید برای عادی کردن متن کلیک کنید برای بزرگ کردن متن کلیک کنید    
 تعداد بازديد ها : 149 

اعزام هیئت تجاری بازاریابی به آلماتی - قزاقستان - آبان 1398

اعزام هیات تجاری ، بازاریابی و سرمایه‌گذاری به آلماتی قزاقستان

چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی کشاورزی

بیست و دومین نمایشگاه بین المللی صنایع غذایی

15 لغایت 17 آبان ماه 1398

6-8 November 2019

تاریخ ارسال : 8/7/1398 | Tehran 17:08
30/9/2019 | Astana 18:38 17:08
کد متن : 141


** دانلود فرم ثبت نام

 

 

 

 




» آنلاین : 1
» بازدید امروز: 315
» بازدید دیروز: 40
» بازدید این هفته: 408
» بازدید این ماه: 2104
» بازدید امسال: 16473
» کل بازدیدها: 170395


: آخرین به روز رسانی
25/8/1398 | Tehran 13:05
16/11/2019 | Astana 14:35 13:05


نظر شما در مورد مطالب این سایت چیست؟
عالی
خوب
متوسط
بد